La Comunitat Valenciana registra 1.290 nous contagis i 12 defuncions per Covid

Hui dia, els hospitals valencians tenen 529 persones ingressades, 87 d’elles a les UCI

Personal sanitari realitza un PCR
Personal sanitari fa un PCR / Salas (Efe)

La Conselleria de Sanitat Universal ha notificat aquest dimecres 1.290 nous contagis de coronavirus en l’últim dia. A pesar de ser vora el doble que els registrats dimarts passat (765 casos), la xifra és molt semblant a la de la mitjana de positius diaris durant l’última setmana a la Comunitat Valenciana, amb 1.200 casos. 

Pel que fa als casos actius, continuen baixant dia rere dia al territori valencià. En aquests moments hi ha 15.910 persones malaltes de Covid, 700 menys que ahir. Aquests representen el 3,16% del total de valencians i valencianes que s’han contagiat des de l’inici de la pandèmia. 

Quant a la pressió hospitalària, hui dia hi ha 529 persones ingressades als centres sanitaris valencians, 14 menys que ahir. En el cas de les unitats de cures intensives, es mantenen estables, amb 87 malalts en vigilància intensiva. 

Aquest dimecres s’han de lamentar dotze defuncions, totes corresponents als últims set dies. Són sis menys que ahir, quan es van notificar 18 morts, màxim de la quarta onada al territori valencià. 

Dels brots registrats, Sanitat Universal n’ha notificat tres de grans dimensions, d’origen social. El més nombrós ha tingut lloc a Cervera del Maestrat, amb 20 casos associats. També n’ha comunicat un a València, d’11 positius i un a Alacant, amb 10 contagis associats. 

També et pot interessar

stats