La Comunitat Valenciana, primera autonomia que presenta la seua oferta cinematogràfica en el Festival de Màlaga

S’inaugura així Territori Espanya, un nou espai que enguany ha creat el festival dedicat a la indústria

Carrer de Larios, a Màlaga / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana ha sigut aquest dijous la primera convidada per a promocionar l'oferta cinematogràfica valenciana en Territori Espanya, un nou espai que enguany ha creat el Festival de Màlaga dedicat a la indústria.

 Perquè una pel·lícula arribe a la sala de cine han de passar moltes coses abans. Ho saben bé tots els professionals que passen aquests dies pel Festival de Màlaga, sobretot els equips de producció, que també estan en el festival, però en aquests espais dedicats a la indústria.

El director de cine Iñaki Sánchez Arrieta ha presentat El despertar i Giovanna Ribes, Les vacances de Mara. Són alguns dels projectes recents amb segell valencià que es presenten hui, a més de promocionar les nostres comarques com a plató de cine.

I en l'equació també entra À Punt Mèdia, la televisió autonòmica que aposta per la ficció pròpia i les històries contades des d'ací. Una trobada entre professionals per a presumir del talent valencià, i també per a nodrir-lo de nous projectes a curt termini.

També et pot interessar

stats