La Comunitat Valenciana mostra el seu potencial logístic

Es presenta com a referent del sector logístic en la fira del sector més important del sud d’Europa que se celebra a Barcelona.

Inauguració de l’estand de la Comunitat Valenciana en SIL 2018
Inauguració de l’estand de la Comunitat Valenciana en SIL 2018

Aquest dimarts s’ha inaugurat a Barcelona la 20a edició de SIL, la Fira de Logística, Transport, Intralogística i Cadena de Subministrament més important del sud d’Europa, i on la Comunitat Valenciana, com a referent del sector, és enguany la “comunitat convidada”.

A la inauguració del certamen, que s’ha celebrat a l’estand de la Comunitat, hi ha assistit el secretari autonòmic de Vivenda, Josep Vicent Boira, qui ha destacat: “per la ubicació estratègica, el potencial de les connexions aèries, marítimes i terrestres; i també per la qualitat i l’extensió del sòl logístic i industrial i l’estabilitat i creixement econòmic experimentat en els últims anys”, la Comunitat Valenciana és un referent del sector.

En l’acte inaugural, Boira ha reivindicat el corredor mediterrani com “l’eix vertebrador perquè la Comunitat Valenciana es convertisca en la porta d’entrada i d’eixida de les mercaderies d’Europa i del món”.

A la presentació del sector logístic de la Comunitat Valenciana també han assistit la secretària autonòmica d’Economia, Blanca Marín; la directora general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Helena Beunza, i el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro.

La Comunitat Valenciana compta amb un estand de 300 m2 i en ell mostra tot el potencial logístic, per a oferir-se com a zona d’inversió i porta d’entrada al sud d’Europa. La participació valenciana en el SIL 2018 es realitza de forma coordinada entre l’Administració autonòmica i la confederació empresarial, així com les principals empreses i operadors logístics que estaran presents en l’estand des hui i fins al 7 de juny.

En aquest context, l’objectiu de la Generalitat es aconseguir, tal com ha explicat Boira, “una major presència i rellevància de la Comunitat Valenciana en el sector logístic, en un moment clau per al nostre desenvolupament econòmic i per a la captació d’inversions”.

També et pot interessar

stats