La Comunitat Valenciana ix al carrer per a celebrar l'1 de Maig

Les manifestacions previstes a les principals ciutats reclamen treball digne i la millora de salaris i pensions.

Imatge de la manifestació a València
Imatge de la manifestació a València / Patrícia Orts

Les ciutats principals de la Comunitat Valenciana ixen al carrer en les manifestacions organitzades pels sindicats amb motiu de l'1 de Maig. Entre les reivindicacions més destacades hi ha la necessitat de configurar un mercat de treball que oferisca faena digna al col·lectiu dels treballadors i treballadores, així com la millora dels salaris, aconseguir unes pensions adequades i la igualtat entre sexes en l'àmbit laboral.

Està previst que les manifestacions comencen a les 11.30 hores de dimarts, 1 de maig. A València, l'itinerari arranca a la plaça de Sant Agustí i continua per Sant Vicent, Periodista Azzati, la plaça de l'Ajuntament, els carrers Barques i Pintor Sorolla, la plaça d'Alfons el Magnànim, el Palau de Justícia, la plaça Porta de la Mar, l'avinguda Navarro Reverter i la plaça d'Amèrica, on acabarà.

A Castelló, la manifestació eixirà del carrer Sant Lluís i transcorrerà pel carrer d'Enmig, Porta del Sol, carrer Asensi, plaça de la Pau, carrer Major i plaça Maria Agustina.

A Alacant, l'itinerari previst s'inicia a les escales de l'Institut Jorge Juan i continuarà per General Marvá, la plaça dels Estels, l'avinguda d'Alfons el Savi, Rambla de Méndez Núñez i l'Esplanada.

A Elx, els sindicats han convocat la manifestació a les 11 del matí. El recorregut anirà des de la plaça Barcelona i després passarà pel centre de la ciutat i acabarà amb un míting al passeig de l'Estació.

També et pot interessar

stats