La Comunitat Valenciana encén els llums de Nadal

Les places dels ajuntaments de València i Alacant han viscut aquesta vesprada la tradicional encesa oficial de la il·luminació nadalenca.

VÍDEO | La Comunitat Valenciana encén els llums de Nadal

Compte enrere per a Nadal. Les principals ciutats del nostre territori encenen la il·luminació nadalenca que marca l'inici d'aquesta festa. Dues de les tres capitals de província, València i Alacant, han elegit el dia de hui per a l'encesa dels llums de les places dels seus ajuntaments. Castelló, per la seua part, va avançar aquest esdeveniment al divendres passat.

La plaça de l'Ajuntament de València ha viscut aquesta vesprada l'encesa oficial de la il·luminació nadalenca, un acte en el qual han participat l'alcalde, Joan Ribó, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i les falleres majors de València per a 2019, Marina Civera i Sara Larrazábal.

Per la seua part, Alacant ha donat principi al Nadal amb l'encesa de l'enllumenat oficial de la ciutat, també a les 19,30 hores, en un acte que ha presidit l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala. Com sol ser habitual, ha estat acompanyat de representants d'associacions i festes de la ciutat i dels alacantins.

Per contra, les llums nadalenques ja fa una setmana que estan enceses a la ciutat de Castelló. El consistori de la ciutat va decidir avançar l'encesa al divendres passat, dia del Black Friday, en un acte al qual assistiren l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i la regidora de Comerç, Patrícia Puerta, al costat de les reines de les festes de la Magdalena 2017, Estefanía Climent i Berta Muntanyés.

Altres localitats de la Comunitat Valenciana ja es preparen per al Nadal amb l'encesa de llums. A municipis de les comarques alacantines com Torrevella encendran la il·luminació nadalenca diumenge a les 18 hores. Elx ho farà el pròxim dimecres, 5 de desembre, a les 19 hores.

També et pot interessar

stats