La Comunitat Valenciana i la ciutat xinesa de Tianjin estableixen vincles gràcies a la Ruta de la Seda

Una delegació xinesa visita la ciutat de València per a signar un conveni de cooperació que impulsarà el teixit industrial.

La delegació durant l'acte de hui
La delegació durant l'acte de hui

Una delegació empresarial i institucional de la ciutat de Tianjin, a la Xina, creen lligams amb la Comunitat Valenciana gràcies a la promoció del moviment cultural i comercial de la Ruta de la Seda. La Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i el Consell de Cambres de València han signat aquest divendres un conveni de col·laboració amb la Federació d’Indústria i Comerç de Tianjin que assentarà les bases d’una futura col·laboració entre les dues regions per a intensificar la relació en els àmbits econòmic, comercial i tecnològic. L’acord afavorirà la indústria del teixit empresarial valencià.

L’interés dels representants xinesos se centra a complir la intenció de potenciar les importacions i fer inversions estatals i privades en projectes de cooperació a l’estranger. Un altre dels objectius és continuar el conveni en matèria d’educació i esport que des del naixement vol incentivar la presència d’institucions i entitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana a Tianjin.

La delegació va celebrar aquest dijous un sopar d’agermanament a València, dins de l’estratègia del govern de Tianjin. Aquest acte se celebrà al pati del Palau de la Generalitat, i hi acudiren el president del Consell, Ximo Puig; el conseller d’Economia, Rafa Climent, i la majoria dels vicepresidents i presidents de les associacions empresarials més representatives.

També et pot interessar

stats