Complicacions en els accessos al circuit Ricardo Tormo de Xest

L'organització canvia els recorreguts per arribar i recomana la moto o el tren.

Complicacions en els accessos al circuit Ricardo Tormo de Xest

Els accessos al circuit Ricardo Tormo de Xest han patit complicacions en el trànsit per carretera des de primera hora d'aquest diumenge al matí. Ha hagut retencions de fins a 5 quilòmetres a l'autopista A-3 direcció a Madrid, entre els punts quilomètrics 334 i 339, segons ha informat la Direcció General de Trànsit. 

Les arribades al circuit s'han hagut de modificar aquesta edició del Gran Premi de València a causa de les obres que s'estan realitzant al parc empresarial de Xest i a les pluges que han caigut amb força des del dijous passat. De fet, l'aigua acumulada han provocat que fins i tot l'abaixador del mateix circuit s'hagut de tancar. Així les coses, les 8.000 persones que s'estima que trien el tren com a mitjà de comunicació per a arribar al circuit, hauran de baixar a Xest des d'on l'organització ha disposat autobusos que transporten gratuïtament els usuaris entre les 7 i les 22 hores. 

Pàrquings habilitats

Es recomana utilitzar la moto, tant és així que només els aficionats que arriben amb motocicleta o amb cotxes acreditats podran fer servir els pàrquings de la porta principal. La resta de cotxes hauran d'aparcar al polígon industrial de La Reva o al polígon Castilla, depenent de si vénen en sentit València o Madrid. 67 autobusos llançadora de l'organització s'encarregaran de completar el recorregut dels aficionats fins el Ricardo Tormo.  

"Demanem que la gent tinga molta paciència. Sabem que és un sistema complex i que pot generar inconvenients. És important que els aficionats arriben amb temps suficient perquè en cas de problemes puguen accedir-hi", explica Javier Ferragut, tinent coronel de l'agrupació de Trànsit. 

A més, es recomana als usuaris que revisen el web circuitricardotormo.com, on s'actualitza puntualment tota la informació, i les xarxes socials. A més poden consultar l'estat del trànsit al telèfon 011. 

Els mapes meteorològics per al dia de competició preveuen complicacions en els accessos. Tot fa pensar que les carreres es disputaran sobre asfalt banyat. 

També et pot interessar

stats