Complicacions en els accessos al circuit Ricardo Tormo de Xest

Hi ha cues de vehicles en l'A-3 i els usuaris de Renfe han de fer el trajecte entre Xest i el circuit en autobús.

Cues d'aficionats a l'estació del Nord de València
Cues d'aficionats a l'estació del Nord de València / À Punt NTC

El fort episodi de pluges dels últims dies està complicant l'accés amb tren al circuit Ricardo Tormo de Xest. Aquest dissabte Renfe ha tornat a tancar l'estació del circuit a causa dels aiguats. La inundació del baixador de l'estació ja va provocar el tancament divendres de matí perquè no hi era possible accedir. El trajecte entre Xest i el circuit es fa amb autobús.

Els aficionats al motociclisme més matinadors han patit retards en els trens amb direcció a Xest aquest matí. Les andanes de l'estació del Nord de València s'han omplit aquest disssabte al matí i s'han sentit xiulits mentre els passatgers esperaven l'eixida dels trens. A hores d'ara, els trens circulen amb retard.

Els que han optat per arribar al circuit amb el seu vehicle també estan tenint problemes a causa de les cues quilomètriques que hi ha en l'A-3.

200 mil aficionats al motor tenen una cita aquest cap de setmana al circuit de Xest amb el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana. A banda dels problemes per la pluja, enguany unes obres han obligat a limitar els accessos i a obrir dos nous aparcaments que estan connectats amb el circuit amb autobusos.

El Gran Premi ha obligat també a activar un dispositiu de seguretat més reforçat que mai que inclou 1.800 efectius, drons i franctiradors. Pel que fa a la previsió de l'oratge, aquest dissabte els ruixats seran més aïllats i no tan forts ni persistents com els de divendres. Però les pluges tornaran a intensificar-se diumenge de vesprada i seran localment fortes a les comarques de València.

També et pot interessar

stats