Es compleix un any de la mort de Carmen Alborch

L'acte central de celebració del Dia de les Biblioteques ret homenatge a l'exministra valenciana en un esdeveniment organitzat pel Ministeri de Cultura.

Es compleix un any de la mort de Carmen Alborch
Es compleix un any de la mort de Carmen Alborch

Aquest dijous es compleix un any de la mort de l'exministra valenciana, Carmen Alborch, i el Ministeri de Cultura, amb motiu de la celebració del Dia de les Biblioteques, rebrà un homenatge pòstum. L'acte serà obert al públic fins a completar aforament i comptarà amb un diàleg obert entre el ministre de Cultura en funcions, José Guirao, i la periodista i subdirectora d'El País Montserrat Domínguez, amb la presència també entre altres autoritats del conseller d'Educació i Cultura, Vicent Marzà.

El Dia de les Biblioteques estarà centrat a destacar la tasca de les biblioteques en la promoció de la igualtat de gènere i, també, a conscienciar la societat del valor de les biblioteques i de la importància de promoure l'accés lliure i gratuït de tots a recursos i serveis bibliotecaris de qualitat, que contribuïsquen a millorar la formació cultural de la ciutadania, segons el ministeri.

Durant la jornada tindran lloc dues taules redones; en la primera, "Llibres que van canviar la meua vida", huit dones rellevants de diferents sectors professionals compartiran les seues reflexions i experiències sobre la importància que les biblioteques, la lectura i el llibre han tingut tant en la seua trajectòria professional com en el seu desenvolupament personal. D'altra banda, "Biblioteques i igualtat de gènere" reunirà professionals de diferents biblioteques espanyoles com Victoria García Esteve i Everilda Ferriols.

També et pot interessar

stats