El comité d'empresa portarà la mort del treballador de Mutxamel a la Inspecció de Treball

La plantilla es concentra davant de les portes de Bonnysa per a recordar-lo i mostrar les discrepàncies amb l'empresa.

El comité d\'empresa portarà la mort del treballador de Mutxamel a la Inspecció de Treball

Aquest dimarts, la plantilla de l'empresa agroalimentària Bonnysa, a Mutxamel (Alacantí) ret homenatge al treballador que, segons indica l'autòpsia preliminar, va morir el passat dimarts per un colp de calor. A partir de les 10, els treballadors i les treballadores es concentren davant les portes de la companyia i paren per a recordar la víctima i mostrar solidaritat amb la família. 

La presidenta del comité d'empresa, Silvana Puga, ha explicat en Les notícies del matí que també volen fer visibles les discrepàncies amb l'empresa, que nega que es tractara d'un accident laboral. Puga ha anunciat que portaran el cas a la Fiscalia i la Inspecció de Treball. Aquesta vesprada el comité tancarà l'informe amb el resultat de la investigació que han realitzat amb els testimonis dels companys del treballador. 

L'home era un opositor de 34 anys que va començar a treballar en l'empresa el dia en què va patir un colp de calor. Els sindicats denuncien que va estar a soles des que va començar a trobar-se malament fins que el trobaren al lavabo inconscient. Quan va arribar el 112 no el van poder reanimar i el traslladaren a l'Hospital de Sant Joan, on va morir per una parada multiorgànica. 

També et pot interessar

stats