La Comissió de Peticions demana investigar l’acció de la Conselleria d’Igualtat en l’abús a una menor en un centre tutelat

Accepta un escrit presentat per la diputada del PP a les Corts Elena Bastidas 

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en una imatge recent
La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, en una imatge recent / Rober Solsona (Europa Press)

La Comissió de Peticions del Parlament Europeu demana a la Comissió Europea que investigue l'acció de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, dirigida per Mónica Oltra, pel cas d'abusos a una menor tutelada en un centre de menors. La Comissió de Peticions atén així un escrit presentat per la diputada del PP a les Corts Elena Bastidas.

La Comissió de Peticions demana informació sobre el cas, tant a la Comissió Europea com a la mateixa Generalitat.

Ha sigut el diputat popular al Congrés Teodoro García Egea qui ha revelat aquesta investigació, al final d'una intervenció en la sessió de control, en una resposta a la vicepresidenta segona i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz. "He de demanar-li un favor. Dissabte que ve vosté donarà suport a Mónica Oltra a València. Una vergonya amb la investigació que ha obert el Parlament Europeu", ha indicat el també secretari general del PP en al·lusió a l'acte Altres Polítiques, en què participaran ambdues aquest dissabte.

També et pot interessar

stats