La comissió de l'EMT acaba les sessions amb una nova compareixença del gerent

El PP, Ciutadans i Vox critiquen que hi ha "contradiccions" en les declaracions que ha fet anteriorment.

La comissió de l\'EMT acaba les sessions amb una nova compareixença del gerent
La comissió de l'EMT acaba les sessions amb una nova compareixença del gerent

La comissió que investiga el frau de quatre milions d'euros en l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València posa aquest dimecres punt final a les sessions de treball amb una nova compareixença del gerent Josep Enric García Alemany i de la cap de l'àrea de gestió, María Rayón.

Segons expliquen els grups municipals de l'oposició en l'Ajuntament que tenen representació en la comissió, el PP, Ciutadans i Vox, els dos dirigents de l'EMT tornen a comparéixer davant de les "contradiccions" que s'han detectat en les declaracions que han prestat tant en la mateixa comissió com davant del jutjat que investiga l'estafa.

Està previst que Rayón i Alemany compareguen en la darrera sessió de la comissió de l'EMT, a les 13:00 i les 16:00 hores, respectivament. També hi estan citats els experts d'Ernst & Young i Telefónica, que han confirmat que no hi acudiran.

Aquest dimarts el president de l'EMT, Giuseppe Grezzi, informava oficialment el Tribunal de Comptes del frau mitjançant un escrit. També hi sostenia que l'única treballadora investigada en el cas, Celia Zafra, va saltar l'operatiu a l'hora de fer transferències i va proveir l'estafador de les signatures corresponents per poder dur l'estafa a terme.

També et pot interessar

stats