La comissió per a investigar el frau de l'EMT de València comença dimarts

La taula de treball abordarà el desviament de quatre milions d'euros de l'empresa municipal a un banc xinés.

La comissió per a investigar el frau de l\'EMT de València comença dimarts
La comissió per a investigar el frau de l'EMT de València comença dimarts

La comissió de treball per a la investigació del frau de quatre milions d'euros contra l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València començarà dimarts i estarà presidida per la vicepresidenta de l'entitat, Elisa Valía.

L'Ajuntament de València i el consell d'administració de l'EMT van acordar crear-la per a investigar el desviament de fons a un banc xinés a través d'un correu electrònic falsificat. A més, l'empresa va anunciar que contractarà un bufet d'advocats a Hong Kong per a poder personar-se en la causa i recuperar una part dels diners. 

El president de l'empresa pública i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha assegurat que des del primer moment han investigat i denunciat el frau, i segueixen donant "tota la informació als membres del consell d'administració". 

Les sessions de la comissió tindran lloc a la seu de l'EMT i hi participaran representants de tots els grups polítics. El Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de València ha anunciat que portarà el cas del frau a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i ha demanat la destitució de Grezzi. 

També et pot interessar

stats