La comissió interdepartamental es reunirà dijous per a decidir la desescalada

L'1 de març acaben les actuals mesures restrictives per a tractar de frenar la tercera onada de la pandèmia

Reunió interdepartamental del passat 11 de febrer
Reunió interdepartamental del passat 11 de febrer

La comissió interdepartamental es reunirà dijous que ve de vesprada per a decidir com serà la desescalada a la Comunitat Valenciana a partir de l'1 de març, una vegada concloga la pròrroga de les actuals restriccions contra la Covid, en funció de la situació epidemiològica i tenint en compte que l'objectiu principal és "la protecció de la salut i la vida".

Així ho ha anunciat aquest divendres la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, en roda de premsa per a informar dels assumptes tractats en la reunió del ple del Consell.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que és "obvi" que "cal anar preparant-nos a poc a poc en funció de l'evolució de les dades". "A tots ens afecta la fatiga pandèmica, però la desescalada ha de ser lenta i gradual i estar fonamentada en la situació epidemiològica per a protegir la vida i la salut de les persones" ha afegit Oltra.

La vicepresidenta ha recordat que ahir es van registrar 92 morts i 3.065 nous casos, unes xifres "insuportables", per la qual cosa dijous s'analitzaran les dades "amb cura" per a decidir sobre les mesures des d’"una base tècnica".

També et pot interessar

stats