La comissió d'investigació de l'EMT arribarà "fins al final per a esclarir el frau"

Es reunirà dues vegades al mes durant els pròxims sis mesos amb l'objectiu de “recuperar tots els diners dels valencians i valencianes”.

La comissió d'investigació, reunida aquest dimarts a València
La comissió d'investigació, reunida aquest dimarts a València / Efe (Ana Escobar)

La comissió d'investigació de l'EMT de València, creada per a investigar un frau de quatre milions, arribarà “fins al final” per a esclarir els fets i es reunirà dues vegades al mes durant els pròxims sis mesos.

La primera reunió de l'equip de treball ha comptat amb la presència de representants de tots els partits polítics i el secretari municipal, amb l'objectiu "d’esclarir què ha succeït i recuperar tots els diners dels valencians i valencianes", segons ha informat l'EMT en un comunicat.

En la reunió de la pròxima setmana s'acordarà un pla de treball i un primer esborrany de compareixences. S'ha establit que la comissió finalitzarà en un període de sis mesos, mitjançant l'aprovació d'un informe en una sessió de clausura en què s'exposaran les conclusions.

Propostes consensuades

La presidenta de la comissió, Elisa Valía, ha destacat que "totes les propostes s'han consensuat per tots els membres de la comissió".

D’altra banda, el president de l'entitat i regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’ha referit als comentaris de l'oposició en què qüestionaven la seua presència en l'empresa municipal. Així, ha declarat que "el consell del 2 d'octubre va donar el vistiplau a la composició sense posar cap inconvenient". "He demanat ser el primer a declarar", ha conclòs.

Abans de la reunió, Valía ha declarat que Grezzi és "un vocal més en aquesta comissió" i s'ha mostrat convençuda que la Policia Nacional, encarregada de la investigació, "farà el seu treball".

També et pot interessar

stats