Els comerços de Benidorm atribueixen el descens del 40% de les vendes a la situació de Catalunya

Argumenten que la inestabilitat política d’aquests mesos afavoreix l’estalvi i els clients no compren tant als establiments.

Hotel de Benidorm, en una imatge d'arxiu
Hotel de Benidorm, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Les circumstàncies perquè travessa Catalunya i la inestabilitat política d’Espanya estan darrere de la baixada de les vendes dels establiments de Benidorm. Així ho considera l’Associació de Comerciants d’aquesta localitat. El seu president, Raúl Parra, ha xifrat en un 40% la caiguda de les vendes en octubre i en un 25% durant l’estiu.

Per al representant dels comerciants, és “importantíssim, sobretot per a l’ocupació, que la gent torne al consum”. Parra ha assenyalat que la situació política que s'està vivint en l'actualitat “ens afecta a tots i les persones tendeixen a l'estalvi fins que tot es tranquil·litza”.

El president de l’associació ho ha comentat en la presentació de la setena edició de la Fira Outlet, que se celebrarà del 25 al 27 d’octubre en la plaça de l’Ajuntament de Benidorm amb la finalitat de “facilitar la venda d’excedents i restes de productes de final de temporada”, segons ha explicat.

També et pot interessar

stats