Comencen els treballs de regeneració de la platja de la Goleta de Tavernes de la Valldigna

L'arena prové de la platja Nord de Gandia d'on s'extrau, fet que ha provocat les queixes del PP.

Treballs de regeneració de la platja de la Goleta de Tavernes de la Valldigna
Treballs de regeneració de la platja de la Goleta de Tavernes de la Valldigna / Óscar Martínez

La platja de la Goleta de Tavernes de la Valldigna ha començat a rebre l'arena amb què es regenerarà. Prové de la platja Nord de Gandia d'on s'extrau i arriba a la platja vallera amb camions. Com la de la Goleta, diverses platges valencianes pateixen el mateix problema de regressió.

Així, la demarcació de Costes ha començat les obres d'extracció d'arena des de la platja de Gandia per a transvasar-les a la platja de la Goleta de Tavernes , molt perjudicada pels temporals de mar patits des del final de l'estiu.

Davant d’aquesta nova extracció d'arena, el Partit Popular de Gandia ha remés un comunicat en el qual pregunta a l'alcaldessa Diana Morant per què no defén la platja de l'Auir. Segons el PP, l'arena s'està extraient d'aquesta platja verge, encara que des del govern municipal matisen que les actuacions s'estan fent a la platja Nord.

Des del PP "exigeixen" contundència al govern local perquè defenga els interessos de Gandia davant de Demarcació de Costes, no sols ara, sinó en assumptes que perjudiquen la ciutat en temporada turística.

També et pot interessar

stats