Comencen els tractaments contra els mosquits a les comarques del nord

Les fumigacions les inicien aquest dilluns al terme municipal d'Alcalà de Xivert i a la marjal de Peníscola.

Comencen els tractaments contra els mosquits a les comarques del nord
Comencen els tractaments contra els mosquits a les comarques del nord

La Diputació de Castelló posa en marxa aquest dilluns,12 d'agost, els tractaments per a combatre els mosquits als municipis de la zona nord.

 

Les fumigacions començaran per l'entorn de la desembocadura del riu de les Coves, al terme municipal d'Alcalà de Xivert. Per al 13 d'agost, l'empresa adjudicatària del servei actuarà a la marjal de Peníscola, zones on hi ha problemes de concentració d'aquests insectes. Les actuacions d'aquesta setmana es completaran el divendres 16 al riu de Benifarguell, entre Santa Magdalena de Polpís i Cervera del Maestrat.

Així i tot, la Diputació preveu noves actuacions en altres llocs de les comarques del nord on hi ha una major concentració de mosquits.

Actuacions amb drons

 

Aquesta nova fase al nord se suma a les actuacions a la Plana Baixa i Alta a càrrec de l'empresa Lokimica, adjudicatària dels dos primers lots que va posar en marxa la Diputació Provincial. Així, Borriana, Nules, la Vilavella i Cabanes van ser els quatre primers municipis on van començar a lluitar contra aquesta plaga d'insectes. En tots els casos s'han desenvolupat actuacions terrestres, encara que en el projecte també s'han inclòs accions aèries puntuals amb la utilització de drons.

També et pot interessar

stats