Comencen les tasques de voluntariat de prevenció d'incendis a la Devesa de l'Albufera

Enguany també s'informarà sobre la gestió adequada de residus com ara guants i mascaretes.

Voluntariat socioambiental a la Muntanya de la Devesa del Parc Natural de l’Albufera
Voluntariat socioambiental a la Muntanya de la Devesa del Parc Natural de l’Albufera / Ajuntament de València

Aquest dissabte es posen en marxa les tasques del voluntariat socioambiental a la Muntanya de la Devesa del Parc Natural de l'Albufera dins del marc del projecte de sensibilització, informació i prevenció d'incendis forestals en aquest entorn. Una labor que porta a terme l'Ajuntament de València amb la col·laboració de la Creu Roja i en la qual s'han oferit 468 llocs d'acció voluntària en patrulles de 6 persones durant els caps de setmana fins al 27 de setembre.

El vicealcalde, Sergi Campillo ha agraït a la Creu Roja "la seua contribució a la protecció del bosc de la Devesa i el seu compromís mediambiental" i ha posat en valor el treball de sensibilització a les i els visitants de la Devesa per part d'aquest equip.

Aquest projecte es porta terme dins del conveni de col·laboració de l'Ajuntament de València amb la Creu Roja Espanyola firmat l'any 2016 per a impulsar la conservació i recuperació dels espais naturals del terme municipal.

El personal voluntari realitza diferents tasques a través de tres tipus d'accions: vigilància i control; detecció d'irregularitats, i realització d'enquestes a les persones visitants. A més, enguany també s'informarà sobre la gestió adequada de guants i mascaretes, residus provinents de la crisi per la Covid-19.

També et pot interessar

stats