Comencen les obres de remodelació de l’estadi Castàlia

Els treballs d’adequació de l’estadi de futbol del Castelló se centren als accessos i als seients.

Els operaris municipals treballen ja a les obres del Castàlia.
Els operaris municipals treballen ja a les obres del Castàlia.

L’estadi on juga el Club Esportiu Castelló canviarà d’aspecte per a millor. Serà, en paraules de Vicente Montesinos, president del club, “un estadi a l’altura d’una afició de rècord”. De moment, les brigades municipals han iniciat les primeres actuacions de reforma del Castàlia. En aquesta primera fase s’escometran reformes a les tanques exteriors que l’envolten, portes d’accés, seients, suports de publicitat i es faran treballs d’adequació general i pintura de les instal·lacions.

Les actuacions de més envergadura s’encarregaran a empreses especialitzades. El govern municipal té previst finançar part de les obres a través d’inversions financerament sostenibles. La inversió serà com a mínim d’un milió d’euros.

Castàlia és una instal·lació esportiva de titularitat municipal i el club ha exigit a l’Ajuntament de Castelló una millora que puga garantir la seguretats dels espectadors. Després de l’ascens, el juny passat, l’ajuntament es va comprometre a fer-hi treballs de remodelació.

Precisament, aquest retard va ser la causa que l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, rebera amenaces per part d’alguns ultres a través de Twitter.

També et pot interessar

stats