Comencen les obres de reconstrucció del mur de les Sitges de Burjassot

Les actuacions inclouen les obres de reconstrucció i restauració del mur per un import de 228.000 euros.

L'arquitecte Javier Benlloch és l'encarregat de la direcció tècnica del projecte
L'arquitecte Javier Benlloch és l'encarregat de la direcció tècnica del projecte

Les obres de reconstrucció del mur del pati de les Sitges de Burjassot comencen aquest dilluns amb la retirada de les restes que quedaren a la zona després dels treballs d'emergència que es van dur a terme quan es va desfer parcialment. Una part del mur del conjunt, catalogat com a monument històric artístic nacional, va caure durant la matinada del 18 de setembre per la forta pluja.

L'Ajuntament de Burjassot ha informat sobre l'inici de les obres en un comunicat. Les actuacions es produeixen després que dijous passat la Junta de Govern Local de València va aprovar l'encàrrec de les obres de reconstrucció i restauració del mur de contenció i del terra assolat, per un import de 228.000 euros.

Pla de treball

La comissió tècnica de seguiment de les obres del mur del pati de les Sitges es va reunir dijous per segona vegada a Sant Miquel dels Reis. En la trobada van participar representants tècnics dels dos ajuntaments i de la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat.

Durant aquesta segona trobada es va posar en coneixement dels assistents el pla de treball inicial, que se centrarà durant els primers dies en la retirada de la part del mur que no es va incloure en els treballs d'emergència. De la direcció tècnica del projecte s’encarrega l'arquitecte Javier Benlloch Marco.

També et pot interessar

stats