Comencen les obres per a les noves aules prefabricades del col·legi La Baia d'Elx

L'objectiu és traslladar a l'abril l'alumnat i retirar els "barracons" del lloc on la Conselleria construirà l'ampliació del centre.

Imatge d'arxiu d'una aula prefabricada
Imatge d'arxiu d'una aula prefabricada / À Punt NTC.
09 de març 2020 - 15:44

L'Ajuntament d'Elx ha començat aquest dilluns a construir la plataforma en què a l'abril s'instal·laran les noves aules prefabricades del col·legi públic La Baia. L'objectiu és traslladar-hi l'alumnat i retirar els barracons del lloc on la Conselleria d'Educació construirà l'ampliació del centre l'any que ve.

A primera hora d'aquest matí, ja estaven les màquines aplanant els terrenys i encetant la construcció de la plataforma on s'instal·laran 8 noves aules prefabricades. Els actuals "barracons" del col·legi La Baia estan en molt mal estat. Presenten humitats i la situació ha empitjorat des de la DANA de setembre.

Mentrestant, com cada matí, els pares i mares s'han concentrat a les portes del centre per a exigir que es complisquen els terminis per a l'ampliació del centre. L'AMPA denuncia d'aquesta manera des de fa més de 100 dies el mal estat que presenten les actuals aules prefabricades.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament d'Elx, María José Martínez, assegura que es compliran els terminis previstos en el projecte d'ampliació del centre. Per la seua banda, la Conselleria d'Educació s'ha compromés al fet que les noves aules prefabricades estiguen instal·lades el 30 d'abril.

També et pot interessar

stats