Comencen els enderrocaments de vivendes a Monòver

Els sis habitatges afectats van començar a afonar-se fa pocs dies per un defecte a la construcció.

Una de les vivendes afonades a Monòver
Una de les vivendes afonades a Monòver / À Punt NTC

A Monòver, al Vinalopó Mitjà, està previst que començe aquest dimarts l'enderrocament de les sis vivendes adossades que començaren a afonar-se aquest cap de setmana. Els tècnics municipals apunten a un defecte en la construcció, realitzada en els anys 90.

Les famílies han hagut d'abandonar les cases ràpidament sense temps ni de recollir les seues pertinences. "Era una propietat teua, és ta casa, has passat allà més de trenta anys i ja no la tens. Ara hem de començar des de zero", ha comentat una veïna desolada.

L'estructura va començar a fallar pel mig i la casa del cantó ja es va afonar el cap de setmana. Hui es farà l'assolament controlat de la resta de vivendes, que hauran de pagar els veïns. L'Ajuntament avançarà les despeses i es recaptaran fons en una marató solidària, com ha explicat el regidor d'Urbanisme de Monòver, Lorenzo Amat: "Hem parlat també de la possibilitat dels pisos socials i hem iniciat el procés per a veure com poder ajudar-los". Per la seua banda, el veïnat demanarà responsabilitats per les deficiències en la construcció feta en els anys 90.

També et pot interessar

stats