Comencen les celebracions amb motiu del Nou d’Octubre

Dani Miquel i Els Bíters han fet disfrutar els més menuts i menudes en el centre de València.

Ram, Data, Clic i Net han abandonat la tauleta del Pau per unes hores i s’han apropat al centre de València
Ram, Data, Clic i Net han abandonat la tauleta del Pau per unes hores i s’han apropat al centre de València

Amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana el pròxim dimarts, 9 d’octubre, ja han tingut lloc durant aquest diumenge moltes activitats pensades per a grans i menuts. La plaça de la Mare de Déu de València ha sigut el punt de trobada per a totes les activitats.

Un bon grapat d’activitats per a tots els gustos i tots els públics, i tant d’interior com d’exterior. Hui ha sigut un dia de portes obertes tant al Palau de la Generalitat com al de la Diputació, on es pot veure la cadira d’or que el rei Alfons XII va utilitzar durant l’exposició regional de l’any 1909 i que, ara per ara, utilitzen les falleres majors de València el dia de la seua proclamació.

Pel que fa a les activitats pensades per a gaudir a l’aire lliure, qui s’ha apropat a la “gastroneta” aparcada davant del Palau de la Generalitat ha pogut degustar productes típics valencians, com ara l’orxata o els dolços de sant Dionís, tan característics d’aquestes dates. També han tingut lloc algunes actuacions musicals, com el concert de música clàssica interpretada per la Jove Orquestra de la Generalitat, i l’actuació musical per a xiquets a càrrec del cantacançons Dani Miquel.

À Punt també ha volgut estar present en aquesta jornada de celebracions amb un estand de La Colla en el qual es podien fer diverses activitats, i amb un espectacle que han oferit les grans estreles infantils de la casa, Els Bíters. Ram, Data, Clic i Net han abandonat la tauleta del Pau per unes hores i s’han apropat al centre de València per a fer gaudir d’un públic que els esperava impacientment. Aquesta ha sigut una de les primeres actuacions d’Els Bíters d’aquesta tardor, ja que el proper 20 d’octubre a Castelló comença la gira de festivals “La Colla en Ruta”, que recorrerà el territori valencià amb un espectacle per a tots el públics ple de música i activitats.

També et pot interessar

stats