Comença la venda dels paquets de viatges de l’Imserso

El col·lectiu de jubilats i jubilades és un mercat estratègic per al turisme a la Comunitat Valenciana.

Comença la venda dels paquets de viatges de l’Imserso
Comença la venda dels paquets de viatges de l’Imserso

Les agències de viatges de la Comunitat Valenciana comencen a vendre, des d’aquest dilluns, els paquets de viatges per a persones majors del Programa de Turisme de l’Imserso previstos per a la temporada 2018-2019. 

Només a la Costa Blanca, el programa portarà 300.000 jubilats i jubilades gràcies a les 180.000 places que té assignades. La novetat d’enguany és que el sector hostaler ha aconseguit augmentar en un euro per persona i dia la quantitat que reben de l’Imserso. Considera que, després d’haver estat 14 anys amb els preus congelats, l’augment pot ajudar a compensar la baixada d’ingressos de la temporada d’estiu. 

El programa de turisme de l’Imserso inicia la venda de les places de manera progressiva a tot Espanya, en funció de la comunitat autònoma de residència de qui les sol·licita. Les persones que havien demanat en primera fase destinacions en el marc d’aquest programa de turisme social ja han començat a rebre, des de l’1 de setembre, l’acreditació que permet reservar i adquirir els bitllets en les agències de viatges autoritzades o en els espais web de les empreses adjudicatàries. 

L’objectiu del programa de l’Imserso és facilitar la incorporació de les persones majors als corrents turístics, i alhora es genera ocupació per a fer front a l’estacionalitat del sector. Així, jubilades i jubilats poden gaudir d’estades a zones turístiques del país a un preu reduït. 

Aquest col·lectiu s’ha convertit en un mercat estratègic per al turisme a la Comunitat Valenciana. A tot Espanya s’ofereixen prop d’un milió de places i hi participen més de 300 hotels de tot l’estat.

També et pot interessar

stats