Comença la tercera fase de la consolidació del ferm de l’autovia de la Plana en la intersecció amb la CV-20

Està previst que les obres acaben el divendres 10 d’agost.

Les obres es realitzaran a l'altura del baixador de Betxí

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori inicia hui les obres de la tercera fase de la consolidació del ferm de l'autovia de la Plana al tram situat en la intersecció d'aquesta autovia amb la carretera CV-20, Vila-real - Onda. En total, són 1.000 metres.

El director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha anunciat que en aquest tram, que es troba a l'altura del baixador de Betxí, només s'actuarà en la calçada de la dreta, i està previst que les obres acaben el divendres 10 d'agost.

Domingo ha recordat que el reforç del ferm de l'autovia de la Plana en els punts on està més deteriorat té un pressupost de més de 5,4 milions d'euros, i que ja s'han executat les dues primeres fases que corresponen a les variants de Betxí, 2.500 metres en els dos sentits, i de Borriol, 5.750 metres, també en els dos carrils.

En total, segons Domingo, s'actuarà, si sumem els dos sentits, en 17.500 metres, amb una amplària mitjana de 10,5 metres. Com a complement al reforç del tronc principal, també es consolidaran tots els ramals d'accés o d'eixida que coincidisquen amb els tres trams intervinguts. Aquests ramals sumen 4.040 metres de llarg i tenen una amplària mitjana de 7 metres. Per tant, ha afegit el director general, la longitud total que es millorarà amb aquesta obra és de 21.540 metres.

Evitar l'alteració del trànsit

Segons Domingo: "Els treballs es faran durant les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, per a evitar així l'alteració del trànsit". "L'obra, igual que en el tram de la variant de Betxí, s'ha estudiant tenint en compte tots els detalls, i disposarà dels equips més moderns per a aconseguir la qualitat que requereix l'autovia i acurtar, en la mesura d'allò possible, el temps d'execució de les obres i els inconvenients als usuaris", afirmat el director general.

També et pot interessar

stats