Comença la ruta d’Air Nostrum Castelló-Sevilla, que serà bisetmanal fins al 3 de setembre

La ruta estarà operativa durant sis setmanes i l’any que ve s’ampliarà a vint setmanes

La tripulació del primer vol de la nova línia Castelló-Sevilla
La tripulació del primer vol de la nova línia Castelló-Sevilla / Europa Press

L'aeroport de Castelló ha estrenat aquest dimecres la nova ruta de Sevilla, operada per la companyia Air Nostrum, que funcionarà fins al pròxim 3 de setembre amb dues freqüències setmanals.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat satisfacció amb l'activació dels vols a Sevilla, ja que suposen enllaçar Castelló amb un destí nacional de primer nivell, com és Sevilla, i facilita així l'arribada de turistes des del sud d'Espanya. L’esperança és que aquesta nova línia contribuïsca a la recuperació del sector turístic en una temporada encara marcada per la pandèmia del coronavirus.

Marín ha detallat que la ruta estarà operativa en aquest primer any durant sis setmanes, mentre que en 2022 i 2023 s'ampliarà el calendari d'operacions a 20 setmanes. Els vols eixiran els dimecres des de l'aeroport sevillà de Sant Pau a les 11:50 hores i des de Castelló a les 13:40 hores. Els divendres, l'avió enlaira de Sevilla a les 14:45 hores i de Castelló a les 16:35 hores.

La de Sevilla és la primera connexió regular que opera Air Nostrum a l'aeroport de Castelló. Per a aquesta ruta, la companyia utilitza un reactor CRJ-1000 de cent places, que cobreix el trajecte en una hora vint minuts.

El director comercial d’Air Nostrum, Juan Corral, ha assenyalat que, si inaugurar una ruta és sempre una alegria, molt més ho és fer-ho en aquestes circumstàncies, després d'un fatídic any 2020 en el qual s'han perdut més de 6.000 rutes aèries a Europa.

El responsable de Air Nostrum ha subratllat que la companyia és la que més vols ha operat a Espanya durant el primer trimestre d'eguany i aquesta nova connexió és una prova més de l’aposta per la mobilitat que comparteixen amb Aerocas, així com del seu compromís amb Castelló.

També et pot interessar

stats