Comença la primera activitat dels Debats del Magnànim del 2020, sobre maternitat i precarietat laboral

Noemí López, autora d‘‘El vientre vacío’, reflexiona sobre el retard de la maternitat d'una generació en parèntesi indefinit

Comença la primera activitat dels Debats del Magnànim del 2020, sobre maternitat i precarietat laboral

L'agenda dels debats de l'Institut Alfons el Magnànim de la Diputació de València del 2020 posen el focus en els drets de la dona. Aquest dilluns de vesprada, a les 18:30 hores, es presenta el llibre El vientre vacío, de Noemí López Trujillo, en el Centre Cultural La Nau de València. La periodista Noemí López Trujillo, que ja va escriure abans Volveremos, sobre la migració dels joves d'alta qualificació acadèmica a l'estranger, parla ara sobre la maternitat i la precarietat en el llibre El vientre vacío, de l'Editorial Capitán Swing.

És la maternitat una contradicció en la modernitat que vivim hui dia? La incertesa que genera la crisi trontolla les expectatives sobre tenir fills, fins al punt de tenir pànic. Existeix el moment perfecte per a tenir un fill? La pura supervivència econòmica enfronta les dones en un escenari que les espaordeix quan han de conciliar la maternitat amb el dret al treball digne.

També et pot interessar

stats