Comença l'èxode turístic de les vacances de la Setmana Santa

Arranca l'operació de trànsit de Setmana Santa a les 15.00 hores d'aquest divendres amb unes patrullles integrals que controlaran la velocitat.

Turistes arriben a la seua destinació

Les vacances escolars de Setmana Santa comencen hui a 11 de les 17 comunitats autònomes. A la Comunitat Valenciana cal esperar al pròxim dia 29. A les 15.00 hores d'aquest divendres comença l'operació especial d'eixida de trànsit i es preveuen 15 milions i mig de desplaçaments per tot Espanya. 21 de cada 100 d'aquests viatges seran per les carreteres valencianes. Com a novetat, els vora 300 agents motoritzats duen integrats detectors portàtils d'alcohol, drogues i velocitat. A més, s'estrenen 60 radars lleugers. 

El sector turístic valencià confia a fer una bona campanya, amb una previsió d'ocupació hotelera del 85%. Xifres que podrien pujar fins al 90 % a les principals destinacions turístiques si es confirmen les expectatives de bon oratge, assolellat i amb temperatures al voltant dels 20 graus. L' Associació empresarial Hostelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitad Valenciana (HOSBEC) confia a repetir els resultats bons de l'any 2017, ja que enguany la Setmana Santa s'ha avançat en el calendari.

Els principals visitants a la nostra comunitat en seran de la resta d'Espanya, i segons Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, "cal anar diversificant el consum de productes" en referència al turisme actiu o cultural, entre d'altres. 

La Comunitat Valenciana és pionera a Espanya a guiar els municipis que vulguen adherir-se al sistema de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI), que integrarà també les anomenades "platges intel·ligents".

També et pot interessar

stats