Comença el juí a quatre membres de La Manada pel cas de Pozoblanco

Els fets es feren públics durant la investigació per la violació múltiple de Pamplona.

Comença el juí a quatre membres de La Manada pel cas de Pozoblanco
Comença el juí a quatre membres de La Manada pel cas de Pozoblanco

Aquest dilluns comença al jutjat penal número 1 de Còrdova la vista oral del juí contra els quatre membres del grup de WhatsApp de La Manada acusats de abusos sexuals a una jove a la localitat cordovesa de Pozoblanco. Els fets es van produir amb anterioritat al cas dels Santfermins de 2016, pel qual han sigut condemnats a quinze anys de presó per violació junt amb un cinqué membre del grup.

La Fiscalia demana per als quatre acusats penes de tres anys de presó per un delicte d'abusos sexuals a la jove, quatre anys més per un delicte contra la intimitat i per a un d'ells, una multa de 720 euros per causar lesions lleus.

Per a la víctima, el ministeri públic també sol·licita com a responsabilitat civil una indemnització conjunta i solidària de 4.500 euros per la curació i 6.000 més pels danys morals causats, i la prohibició de comunicar o aproximar-se a la víctima. Ella declararà a porta tancada i sense presència de públic ni de mitjans. El jutge ha decidit que la reproducció d'un vídeo que ha sol·licitat l'acusació es farà també a porta tancada.

També et pot interessar

stats