Comença el juí d'un home acusat d'intentar matar a martellades la parella i el fill d'ella a Dénia

El fiscal demana 35 anys de presó pels delictes de temptativa d'assassinat, temptativa d'homicidi, tres de maltractament i dos d'amenaces.

L'acusat, en arribar a l'Audiència Provincial d'Alacant aquest dijous
L'acusat, en arribar a l'Audiència Provincial d'Alacant aquest dijous

A l'Audiència Provincial d'Alacant té lloc aquest dijous el juí d'un home acusat d'intentar matar a martellades la seua parella i el fill d'ella a Dénia. Les amenaces i els maltractaments es repetien des de feia 10 anys.

El fiscal demana per a l'acusat 35 anys de presó per un delicte de temptativa d'assassinat, un altre de temptativa d'homicidi, tres delictes de maltractament i dos d'amenaces.

L'acusat tenia 70 anys quan el van detindre. El jutgen per uns fets ocorreguts a l'abril del 2016, quan va entrar amb un martell a l'habitació del fill de la seua dona, i el va colpejar diverses vegades al cap. Quan la mare va intentar defensar-lo, també va rebre colps i fins i tot va tractar d'asfixiar-la. El jove va patir diverses fractures i va tardar mesos a recuperar-se.

Segons el fiscal, les víctimes estaven sotmeses a un estat d'agressió permanent i pateixen un trastorn d'estrés postraumàtic. Durant almenys una dècada van patir maltractaments psicològics i físics amb espentes, estirades de cabells i punyades.

També et pot interessar

stats