Comença el curs per a l’alumnat de StartUPV amb les idees més innovadores

El programa busca desenvolupar els seus conexements sobre emprenedoria perquè puguen crear empreses

Els projectes seleccionats pertanyen a equips de treball multidisciplinars
Els projectes seleccionats pertanyen a equips de treball multidisciplinars

Aquest divendres ha arrancat el curs per l’estudiantat més emprenedor de la Universitat Politècnica de València.

StartUPV és un programa de la Universitat Politècnica de València que busca ajudar l’alumnat a convertir les seues idees innovadores en empreses reals. 

L’objectiu de la universitat és ajudar els alumnes que tenen projectes relacionats amb la tecnologia a validar el seu model de negoci per a veure les possibilitats que tenen, si les seues idees innovadores són viables i si tenen lloc en el mercat

Per a participar-hi cal presentar un projecte d’empresa tecnològica i enfrontar-se a un procés de selecció. Els grups que siguen seleccionats treballaran durant uns anys amb el suport de la universitat, en l'anomenada Start UPV, fins que el seu projecte prenga el vol.

Els projectes seleccionats aquest curs pertanyen a equips de treball multidisciplinars, amb persones especialitzades ens terrenys tan diversos com el disseny gràfic, la programació, la ingenyeria o la medicina. 

Algunes de les persones que han aconseguit entrar a formar part d’aquest programa ja fa anys que donen forma a les seues idees però necessiten formació específica sobre la gestió d’empreses i l’emprenedoria per a entrar amb èxit en un món tecnològic i competitiu.

A més de facilitar l'espai i la formació adequada, la Universitat dona visibilitat als projectes i canalitza les ajudes de possibles inversors.

També et pot interessar

stats