Comença a Castelló el juí a l’home que oferia diners a canvi de sexe a menors

Se l’acusa de 36 delictes relacionats amb la prostitució i corrupció de menors, i la fiscalia hi demana 150 anys de presó.

Ciutat de la Justícia de Castelló
Ciutat de la Justícia de Castelló

Aquest dimarts se celebra a Castelló la primera sessió del juí a l’home que va oferir diners a 365 xiquetes a canvi de mantindre relacions sexuals o prostituir-se. Els fets van ocórrer l’abril de 2013, quan l’individu va obrir perfils falsos a les xarxes socials per a contactar amb les víctimes. També es comunicava a través d’aplicacions de missatgeria instantània. 

L'home acudeix al tribunal acusat de 36 delictes relacionats amb la prostitució i la corrupció de menors. Va arribar a trobar-se amb quatre xiquetes d’entre 14 i 16 anys, a les quals va pagar per mantindre relacions sexuals. A banda de quantitats que se situen entre els 30 i els 250 euros, també els va entregar regals com ara tabac o ulleres de sol. 

La fiscalia demana per a ell una pena de 150 anys de presó i una indemnització de 30.000 euros per danys morals per a cadascuna d’aquestes quatre víctimes, que es troben a hores d’ara en tractament psicològic per les seqüeles patides.

També et pot interessar

stats