Comença a Castelló el juí per l'assassinat de Maikel

Un jurat popular jutja el presumpte assassí acusat de matar-lo a colps de destral.

Europa Press
Europa Press

Aquest divendres ha arrancat amb la tria del jurat el juí a la secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló sobre el crim de Maikel, un jove de 24 anys que va morir a colps de destral la nit de Reis de 2017 a la capital de la Plana.

Maikel reclamava, presumptament, un deute relacionat amb drogues a un menor amic de l'acusat, que també va participar en els fets. Segons relata l'escrit de la fiscalia, l'encausat, juntament amb altres dos menors de 14 i 17 anys, van quedar amb la víctima per a matar-la a casa de l'acusat principal.

Allí li van assestar 12 cops de destral fins a matar-lo. Més tard van soterrar el cos en un hort ubicat als afores de Castelló. Setmanes més tard es va trobar el cadàver, després d'una intensa mobilització de familiars i amics.

El fiscal demana 22 anys de presó per a l'acusat, l'únic major d'edat en el moment dels fets, per un presumpte delicte d'assassinat i una indemnització de 620.000 euros per a la família de Maikel. Per contra, la defensa alega com a atenuants que l'autor ha confessat el crim i que té un trastorn d'intel·ligència límit.

També et pot interessar

stats