Colps de calor, marejos i ansietat: el viatge a 40 graus d'un grup de joves en un autobús de l'Arenal Sound

Els xics i xiques han assegurat que el conductor no els deixava eixir i van haver d'avisar la policia per a baixar de l'autobús

Els joves van sofrir colps de calor, ansietat i marejos / À Punt NTC

Un grup de joves de Biar, que tornaven a casa després del festival Arenal Sound, van estar tancades durant més de mitja hora dins d'un autobús sense aire condicionat i a 40 graus, diumenge. Encara portaven les polseres del festival i el final de festa gravat en els mòbils.

Els xics i xiques han assegurat que el conductor no els deixava eixir i van haver d'avisar la policia per a baixar de l'autobús.

Cristina Marco, una de les persones atrapades en autobús, ha explicat com “cridàvem desesperats, demanant que per favor obrira la porta”. Finalment, van poder eixir-ne, “plorant en mig d’una rotonda”, ha assegurat Marco. A algunes amigues les van atendre amb atacs d'ansietat i colps de calor. L'empresa d'autobusos, que no ha volgut parlar davant de la càmera, ha dit a À Punt Notícies que va ser un fet puntual. Però hi ha queixes similars d'altres sounders de fa tres anys.

Gràcia Alemany, una altra de les perjudicades, ha afirmat que “el conductor ja sabia abans d’eixir que no funcionava l’aire condicionat, igual com els altres conductors de l’empresa sabien que hi havia espai de sobra per recol·locar-nos. No ho van fer fins que van veure que ens trobàvem molt malament”, ha denunciat

Aquest dimecres denunciaran els fets al jutjat de Villena i a l'oficina del consumidor d'Alacant.

També et pot interessar

stats