Colpegen un càmera valencià en la concentració de suport a la dona agredida per retirar llaços grocs

Han colpejat l’operador de Telemadrid, ja que pensaven que treballava per a TV3 en portar una peça groga.

Concentració amb el lema "Per la convivència i contra la violència". Marta Pérez
Concentració amb el lema "Per la convivència i contra la violència". Marta Pérez / Efe

Un càmera de televisió de Telemadrid ha rebut diverses punyades a la cara en ser confós amb un operador de TV3 en la concentració que ha tingut lloc aquesta vesprada de suport a la dona que, presumptament, va ser agredida al parc de la Ciutadella per retirar llaços grocs.

Segons ha relatat el càmera agredit, que és de València, l'agressió ha començat quan una senyora ha començat a gravar-lo i a pegar-li colps a les cames perquè es pensava que treballava per a TV3.

Llavors, s'ha organitzat un rebombori entre alguns dels presents, que han començat a cridar i a espentar el càmera de televisió, fins que dos homes li han pegat diverses punyades per darrere que li han impactat a la cara.

L'agredit, que ha sigut atés per una ambulància, ha explicat que presentarà denúncia pels fets ocorreguts i ha detallat que, a més de ser agredit, ha sigut insultat i ha sentit crits de "Fora TV3".

L'operador ha assegurat que en manifestacions independentistes també havia sigut increpat, encara que sense arribar a l'agressió física. A més, ha afirmat que a causa d'aquest últim episodi, sumat a altres situacions de tensió que ha viscut, deixarà el treball i tornarà a la seua localitat d'origen, València.

Per la seua banda, la portaveu del Partit Popular en el Congrés, Dolors Montserrat, que ha assistit a la concentració, ha sigut increpada per alguns participants mentre feia declaracions als mitjans a la Ciutadella.

També et pot interessar

stats