El col·legi públic d’Altura no impartirà l’assignatura de religió islàmica

La decisió s’ha pres després que l’alcalde del municipi conversara amb Ximo Puig i Miquel Soler.

Col·legi Públic Verge de Gràcia d’Altura
Col·legi Públic Verge de Gràcia d’Altura / Gva

El Col·legi Públic Verge de Gràcia d’Altura no impartirà l’assignatura de religió islàmica com a experiència pilot per al pròxim curs. Així ho ha anunciat el PSPV-PSOE de la localitat en un comunicat a Facebook. En aquest expliquen que després de mantindre una conversa amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, amb l’alcalde d’Altura, Miguel López, es va decidir que la localitat no seria una experiència pilot per impartir aquesta assignatura.

Veïns de la localitat es van concentrar ahir dimarts, 31 de juliol, a la plaça Major d’Altura, davant de l’Ajuntament, per a protestar per la implantació de l’assignatura en el centre. Aquesta protesta va tindre el suport del Partit Popular de la localitat.

En un comunicat, el PSPV ha manifestat: “ara és quan hem de començar a mobilitzar-nos per una educació pública i de qualitat, on no tenen cabuda cap de les religions i contra el racisme i l’odi”.

Segons els socialistes, "Altura és un poble amic de tots aquells que decideixen formar part de la seua història conjunta”, per la qual cosa esperen que tots “lluiten per la igualtat, la solidaritat i la justícia social”.

També et pot interessar

stats