El Col·legi Ciutat Cremona d'Alaquàs, a punt després de catorze anys de lluita

La Generalitat ha invertit 5,6 milions d'euros en nou unitats d'infantil i díhuit de primària.

Façana del Col·legi Ciutat Cremona d'Alaquàs

Després de catorze anys de lluita de la comunitat educativa, el Col·legi Ciutat Cremona d'Alaquàs, ja està a punt per a poder funcionar al 100% de la seua capacitat. Les obres, que es van licitar l'any 2017, i que el govern del Botànic es va comprometre a finalitzar en un període de díhuit mesos, s'han allargat més de l'esperat, però ja estan pràcticament acabades.

El col·legi compta amb nou unitats d'infantil que estan funcionant des del passat setembre i, en unes poques setmanes augmentarà la seua activitat amb díhuit unitats més d'educació primària. Per a la seua construcció s'han invertit 5,6 milions d'euros i la Conselleria d'Educació ha volgut agrair al professorat i a les famílies la seua implicació i reivindicació d'un centre públic com aquest.

Aquest divendres, el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha visitat el centre, on ha reafirmat el que suposa aquest centre per a la ciutat i per als i les alumnes. A més, ha assegurat que la lluita de totes les persones ha aconseguit que la "dignificació de les seues aules" siga una realitat.

Una de les queixes generalitzades ha sigut la de Mari Carmen Méndez, representant de l'AMPA del col·legi, que ha explicat que el seu fill no ha pogut ni estrenar les aules d'educació primària per la durada de les obres i de les promeses polítiques dels grups a càrrec d'aquestes.

Per la seua banda, la directora del centre, Susana García, ha explicat que encara no s'ho creuen i que no ho faran fins al dia que puguen dir que estan dins de les aules donant classe.

També et pot interessar

stats