El col·lectiu #yoelijo demana que es respecte l'elecció dels col·legis dels fills

D'aquesta manera les famílies no hauran de reclamar-los en els tribunals de justícia.

El col·lectiu #yoelijo demana que es respecte l\'elecció dels col·legis dels fills
El col·lectiu #yoelijo demana que es respecte l'elecció dels col·legis dels fills
15 de maig 2019 - 19:08

Els responsables de la campanya #yoelijo, entitats i associacions del sector de l'ensenyament han defés el dret dels pares a triar els centres docents per als seus fills i filles, i han demanat a les autoritats autonòmiques que respecten els drets perquè les famílies no hagen de recórrer als tribunals.

Segons l'article 27 de la Constitució Espanyola, els pares han de poder triar lliurement els centres educatius públics, concertats i privats; i que s'ha de garantir el dret a triar l'educació que volen per als seus fills segons les seues conviccions. 

El director gerent de la Federació de Centres d'Ensenyament de València (Feceval), Mariano Vivancos, ha valorat la participació d'un gran nombre de voluntaris, per la qual cosa han atorgat uns premis per a recompensar l'esforç d'aquestes persones. El primer premi al Millor Missatge en Twitter s'ha atorgat a José Vicente Ballester. El premi a l'Originalitat i Creativitat, a Coral García. I ha hagut una menció especial a les Germanes Missioneres de Crist pel treball que fan.

També et pot interessar

stats