Reobri l'A-7 a Alberic després de 10 hores per l'incendi d'un camió amb pintura

La Guàrdia Civil ha desviat el trànsit per vies alternatives, mentre que les retencions han deixat a centenars de persones atrapades durant varies hores

Les carreteres alternatives també han quedat col·lapsades pel tall de l'AP-7
Les carreteres alternatives també han quedat col·lapsades pel tall de l'A-7 / À Punt

L'A-7 a l'altura d'Alberic (Ribera Alta) s'ha reobert al trànsit després de 10 hores tallada per l'incendi d'un camió amb pintura i dissolvent. Des de les cinc de la matinada, s'ha interromput la circulació en els dos sentits, el que ha provocat almenys onze quilòmetres de retenció, tres en sentit nord i nou cap al sud. La congestió també s'ha estés en les carreteres comarcals que la connecten. La situació ha deixat atrapat durant hores centenars de conductors que la Guàrdia Civil ha desviat a poc a poc en sentit contrari cap a eixides alternatives, mentre que els bombers continuaven amb les tasques d'extinció i de retirada de la càrrega.

Finalment, al voltant de les 13:30 hores s'han reobert els tres carrils en direcció a València. Els carrils en direcció a Alacant han reobert completament a les 15:15 hores, segons ha indicat emergències.

Incendi del camió a l'A-7
Incendi del camió a l'A-7 / À Punt

Vies alternatives

A fi d'evitar el col·lapse, al llarg del matí el trànsit s'ha desviat obligatòriament cap a l'Alcúdia, en sentit sud (CV-50) i a Castelló, a la Ribera, i Xàtiva (CV-41 i CV-58) en sentit nord. Tot i que l'incendi s'ha donat per controlat en una hora, els bombers han trigat varies hores a extingir-lo, ja que el camió portava material molt inflamable, disolvents i pintures.

També et pot interessar

stats