Col·lapse a l'Estació del Nord de València per retards generalitzats

Una avaria tècnica ha causat demores que han afectat pràcticament totes les línies i s'han cancel·lat set trens.

Foto: @Helena_Avila_
Foto: @Helena_Avila_

A l'Estació del Nord de València s'han vist durant la vesprada d'aquest divendres aglomeracions de viatgers a les andanes, i crítiques en xarxes socials tant d'usuaris com d'associacions. Una avaria tècnica ha originat retards que han afectat pràcticament totes les línies. La causa ha sigut una fallada elèctrica en la senyalització de les entrades i les eixides dels combois, que ha creat un desajust horari generalitzat.

Tot i que Renfe assegura que l'avaria s'ha produït al migdia i ha quedat solucionada al voltant de les quatre, al llarg de la vesprada encara s'han estat realitzant diverses comprovacions. Els desajustos han obligat a cancel·lar quatre trens de rodalia i tres Talgo.

En un principi, Adif ha assenyalat en Twitter que s'estan produint retards de quinze minuts en totes les circulacions d'entrada o eixida a València Nord. No obstant això, els passatgers s'han queixat que els retards eren superiors i reclamen més informació. Poc abans de les nou de la nit, l'administrador ferroviari ha comunicat també en Twitter que s'ha restablit la circulació normal a València Nord.

Aquesta situació se suma a l'inici de les obres del corredor mediterrani entre València i Barcelona. De fet, des d'aquesta vesprada fins dilluns es talla el tram corresponent a la variant de Vandellòs. Des de l'estació de l'Aldea-Amposta, una part del trajecte s'haurà de cobrir amb autobús.

També et pot interessar

stats