Dos clients detinguts per agressió i amenaces a la propietària d'un bar de València

L'incident es va produir quan la dona va defendre el fill per un atac previ

L'incident es va produir quan la propietària del bar va defensar al seu fill per un atac.
La propietària del bar va haver de ser traslladada a l'hospital / Policia Nacional

València/ La Policia Nacional ha detingut a València dos homes per agredir la propietària del bar on estaven consumint i amenaçar de mort altres clients del local.

Els fets van succeir al voltant de les dotze menys quart de la nit de dissabte, quan els agents que es trobaven realitzant tasques de seguretat ciutadana van ser alertats d'una possible agressió en un bar al districte d'Exposició.

En arribar al lloc, els agents van observar els homes a la porta del local en "un gran estat d'agitació". En veure els agents, diverses persones tancades dins de l'establiment van començar a assenyalar-los.

Un dels agressors va insultar el fill de la víctima al·ludint al mundial de futbol

Mentre s'identificava als sospitosos, de 47 i 50 anys, un dels policies va entrevistar els allí presents, esbrinant que vora les nou de la nit, mentre els dos homes es trobaven a l'establiment, un d'ells va eixir al carrer per a parlar pel telèfon mòbil, coincidint amb el fill de la propietària del bar. Allí va començar a insultar-ho i amenaçar-ho, al·ludint a un tema relacionat amb el mundial de futbol. Després que el jove intentara evitar la confrontació, hauria aparegut l'altre sospitós amenaçant-lo amb una navalla, el que va derivar en una agressió dels dos sospitosos contra el jove.

La dona va patir fractures al radi i el cúbit

La mare de la víctima i altres clients del bar van eixir a l'auxili del jove, rebent amenaces i espentes per part dels sospitosos i provocant que la dona de 62 anys caiguera a terra. La dona va patir fractures al radi i el cúbit a l'altura de la monyica, i van haver de traslladar-la a un centre hospitalari.

Mentre els agents recaptaven tota la informació, els sospitosos, sense mitjançar provocació, van començar a amenaçar de tallar-los el coll als allí presents, i pels policies els van haver de contindre.

Després d'una sèrie de comprovacions, van detindre tots dos homes com a presumptes autors dels delictes d'amenaces i lesions. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

També et pot interessar

stats