Classes suspeses en 69 municipis

Més de 78.000 alumnes de la Comunitat Valenciana es queden sense classe aquest dimarts pel temporal.

Imatge de la neu a les comarques del nord
Imatge de la neu a les comarques del nord / À Punt NTC.

Un total de 69 municipis valencians han decidit suspendre les classes aquest dimarts a causa de la borrasca Gloria. Hi ha 78.100 alumnes afectats, segons les últimes dades facilitades per la Conselleria d'Educació.

A la província d'Alacant s'han tancat els centres educatius en 15 municipis. Són Alfafara, Banyeres de Mariola, Beneixama, Biar, Bolulla, Callosa d'en Sarrià, el Camp de Mirra, la Canyada, Gaianes, la Nucia, Onil, el Pilar de la Foradada, Sant Miquel de les Salines, Torrevella i la Vall de Gallinera. A més, a Elx no hi ha activitat al CEIP La Baia.

Quant a la demarcació de Castelló, hi ha 12 municipis afectats: Alcossebre i Orpesa (en aquests dos casos, només l'alumnat transportat), Benassal, Castellfort, Cinctorres, Forcall, Morella, Olocau del Rei, Peníscola, la Pobla de Benifassà, Portell de Morella i Vilafranca.

Finalment, a la província de València 28 poblacions han suspés les classes: Albalat de la Ribera, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Cullera, Fortaleny, Gandia, la Pobla Llarga, Polinyà de Xúquer, Riola, Ròtova, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga i Vilanova de Castelló. A més, també estan tancats el CEIP Bona Vista d'Alaquàs i el CEIP Lloma Llarga de Bétera.

Completen aquesta llista Ador, Beniarjó, Benicull de Xúquer, Canals, Cortes de Pallars, la Font d'en Carròs, Millars, Miramar, Piles, Rafelcofer, el Real de Gandia, Sallent i Torrebaixa.

No obstant això, la Conselleria recomana que la ciutadania s'informe directament en els ajuntaments sobre la suspensió de l'activitat lectiva, ja que és possible que, depenent de l'evolució de l'oratge, es decrete la paralització de l'activitat en altres municipis.

També et pot interessar

stats