Clam per la igualtat en les festes de Gata de Gorgos

Aina Mengual, una de les representants de les festes del 2019, demana igualtat entre dones i homes en el discurs de presentació de les festes patronals d’enguany

Aina Mengual durant el discurs de presentació de les festes de Gata de Gorgos / À Punt NTC

El discurs d'Aina Mengual, una de les representants de les festes del 2019, és el més comentat de la gala de presentació dels nous quintos de les festes patronals a Gata de Gorgos. Un discurs que gran part del veïnat ha aplaudit, però que també ha sigut criticat per qui pensa que s'han de mantindre les tradicions.

Mengual ho explica a les càmeres d’À Punt NTC: “Només demane igualtat, que els meus amics han decidit els vestits que es posen i gastar-se els diners que volen i moltes amigues meues s'han quedat fora per no poder pagar-ho”.

Diu que hi ha molt a canviar en les festes. Un camí que ja van començar modificant l'elecció de representant de la festa: “Estem intentant que siguen festes més representatives”, afirma Neus Mulet, regidora d’Igualtat del consistori de Gata de Gorgos.

Aina Mengual té el suport del govern municipal i de part del veïnat, que agraeix que haja dit en veu alta el que moltes d'elles pensen.

També et pot interessar

stats