Els ciutadans i les ciutadanes de Castelló sabran els impostos que paguen a l'any

Podran fer-ho a través del web municipal i del Banc de Bones Pràctiques impulsat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

Ignasi Garcia, regidor de Transparència de Castelló
Ignasi Garcia, regidor de Transparència de Castelló

Els castellonencs i les castellonenques s'assabentaran d'una manera àgil de les càrregues impositives, de les bonificacions fiscals o de com gasta l'ajuntament els diners dels pressupostos. I tot, a través del web municipal i del Banc de Bones Pràctiques impulsat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

   

El regidor de Transparència de Castelló, Ignasi Garcia, ha explicat que "s'ha incorporat l'anomenada butlleta tributària que permet a la ciutadania d'una manera ràpida saber quines són les seues càrregues impositives". Segons el regidor "la ferramenta ofereix al contribuent la possibilitat de conéixer les dades d'una manera confidencial i personalitzada".

El cap del departament de Transparència també ha assegurat que "l'Ajuntament de Castelló publicarà videoactes, que seran documents electrònics, del que ocórrega en les sessions plenàries". A més, es farà un seguiment dels acords del ple mitjançant aquesta plataforma a l'abast dels ciutadans.

Tota la informació es podrà veure en el web municipal de la capital de la Plana.

També et pot interessar

stats