Ciutadans adverteix que la situació de l'antiga Fe pot acabar en els tribunals

El diputat Fernando Llopis reclama dimissions al govern valencià per la mala gestió de la crisi des de l'inici de la pandèmia.

Ciutadans adverteix que la situació de l'antiga Fe pot acabar en els tribunals
Ciutadans adverteix que la situació de l'antiga Fe pot acabar en els tribunals

Fernando Llopis, diputat de Ciutadans, ha defés aquest matí en Les notícies del matí que la situació de l'antic hospital La Fe pot acabar als tribunals. “Intentem esgotar la via parlamentària, però al final crec que acabarà en els tribunals”, ha anticipat Llopis. El diputat ha recordat que l'11 de gener Ciutadans va preguntar per la situació de l'antiga Fe perquè van rebre queixes sobre mancances a les instal·lacions i ha mencionat la falta d'aigua calenta o de llits articulats. “No ens han contestat encara”, recorda. També s'ha fet una pregunta per al ple del pròxim dijous però ha advertit que la consellera de Sanitat, Ana Barceló, pot no acudir al ple de divendres. Llopis s'ha mostrat molt dur amb aquesta actitud.

El diputat també ha analitzat la situació de la pandèmia a la Comunitat Valenciana. Una situació “preocupant en els números i per les poques decisions” del govern valencià. El representant de Ciutadans considera que el govern del Botànic ha fet poques coses bé durant aquesta crisi. I preguntat per les propostes, ha demanat cribratges massius als pobles i més agilitat. També col·laboració en la sanitat privada. “És molt important detectar més ràpidament els casos de Covid”. “Estem abordant aquesta crisi molt greu amb incompetència i sectarisme”, ha lamentat Llopis, que s'ha mostrat molt crític amb el treball del Botànic.

Llopis també ha demanat dimissions per, ha insistit, una mala gestió del govern valencià durant els mesos de la crisi. “El Botànic ha de tindre algun sacrifici, no pot ser que els mateixos incompetents que han gestionat la pandèmia de març a gener estiguen ahí prenent decisions”, ha deixat clar. Llopis ha apuntat a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i Isaura Navarro, secretari autonòmica de Salut Pública.

Preguntat per mesures que haguera pres, el diputat de Ciutadans considera que s'hauria d'haver deixat la restauració funcionant sols en les terrasses abans del que es va fer. I sobre la vacunació d'alguns polítics a la Comunitat Valenciana, Llopis creu que haurien d’haver dimitit fa setmanes i ha defés la posició clara de Ciutadans en aquest tema. En la seua opinió “no hi havia pla de vacunació”, però ha reiterat que el Botànic no està reconeixent els errors. Llopis és partidari que les persones que s'han vacunat de forma indeguda reben la segona dosi, però que també se’ls impose una multa i deixen el càrrec.

També et pot interessar

stats