Citen per homicidi imprudent el propietari del terreny del pou on va caure Julen

El ministeri públic entén que és el moment de "fer depuració de les responsabilitats penals de les persones intervinents".

David Serrano Alcaide, amo de la finca de Totalán (Màlaga)
David Serrano Alcaide, amo de la finca de Totalán (Màlaga) / Daniel Pérez (Efe)

La titular del jutjat d'instrucció número 9 de Màlaga ha citat per al 22 de febrer en qualitat d'investigat per un delicte d'homicidi imprudent el propietari de la finca de Totalán (Màlaga), on està el pou on va caure Julen i hi va morir, el 13 de gener.

Aquesta decisió és presa després que la Fiscalia ha demanat que el citaren com a investigat per entendre que ja es podien fer diverses hipòtesis dels moments previs de la caiguda del xiquet, segons han confirmat fonts judicials.

El ministeri públic entén que, després de l'estudi de tota la documentació i atestats de la Guàrdia Civil, és el moment de "fer depuració, si és que n'hi ha, de les responsabilitats penals de les persones intervinents".

La magistrada ha citat en primer lloc l'amo de la finca, David Serrano Alcaide, i després prendrà declaració a 12 persones més, totes en qualitat de testimonis.

La instructora considera que l'empresari que va perforar el pou, Antonio Sánchez, ha de declarar en qualitat de testimoni, igual com els pares de Julen, José Roselló i Victoria García.

També et pot interessar

stats