Cita formativa a València per a conéixer els últims tractaments en ginecoestètica

El 45% de les dones amb menopausa asseguren patir atròfia vaginal i el 60%, sequedat i irritació a la zona genital

La salut ginecològica i genital està guanyant importància / À Punt NTC

La ginecoestètica tracta els problemes tant funcionals com estètics de la zona genital de la dona. Els canvis hormonals, els parts, el pes, algunes malalties o el pas de l'edat són alguns dels motius que repercuteixen en la zona vaginal. En aquest sentit, el 45% de les dones amb menopausa asseguren patir atròfia vaginal i el 60%, sequedat i irritació a la zona genital, segons informa l'Associació Espanyola per a l'Estudi de la Menopausa.

Actualment, la salut ginecològica i genital està guanyant importància i les veus expertes estan notant l'augment de la demanda de tractaments regeneradors vaginals. D'aquesta manera, una vintena de professionals de la ginecologia i de la medicina estètica i plàstica s'han citat aquest cap de setmana a València per a rebre formació en les tècniques més avançades de tractaments de disfuncions dels òrgans sexuals femenins.

Al llarg d'aquestes jornades els participants estan coneixent els mètodes més innovadors en aquesta matèria. "És molt important poder oferir tractaments que milloren la qualitat de vida de les dones", afirma Victoria Gómez-Elegido, ginecòloga a Gandia i Dénia i assistent a la formació.

Formació pràctica de les tècniques més avançades als tractaments ginecoestètics
Formació pràctica de les tècniques més avançades als tractaments ginecoestètics / À Punt NTC

També et pot interessar

stats