Ciscar-Borriana aconsegueix el Ninot Indultat Infantil 2019

La comissió salvarà de les flames ‘La càpsula del temps’, obra de l’artista Bernardo Estela.

VÍDEO | Ciscar-Borriana aconsegueix el Ninot Indultat Infantil 2019

La falla Ciscar-Borriana ha aconseguit el Ninot Indultat Infantil 2019. La figura és obra de l’artista Bernardo Estela i té com a nom ‘La càpsula del temps’. El jurat popular ha decidit que enguany se salva de les flames el 19 de març en la Cremà per 5.385 vots.

El ninot, que ha obtingut 120 vots més que el següent classificat, mostra uns avis amb els seus nets i mascotes tancats en una càpsula de vidre, que representa el manteniment de les tradicions que es transmeten de generació en generació després d’una explosió nuclear.

Més de cent mil persones han visitat l’Exposició del Ninot des de la inauguració, el passat 2 de febrer, i amb el vot han decidit la figura infantil que no serà cremada en la nit de Sant Josep, durant la tradicional cremà de les falles de València.

El segon lloc en la votació l’ha aconseguit el grup Bar Torino, realitzat per l’artista Sergio Gómez Ferrer per a la falla Barri Beteró. El tercer lloc l’ha obtingut el ninot 100 anys, obra de per Joan S. Blanch per a la comissió d’Exposició - Misser Mascó amb 2.547 vots.

La comissió fallera ha viscut amb eufòria el moment, ja que es tracta de la primera vegada que aconsegueixen el Ninot Indultat. Per a l’artista Bernardo Estela aquest és el seu segon Ninot Indultat Infantil, després de l’aconseguit el 1999.

També et pot interessar

stats