La circulació de metro entre Torrent i Picassent s'interromp per obres des d'aquest dissabte fins dilluns

Ferrocarrils de la Generalitat ha habilitat un servei alternatiu d'autobús, també per a la Línia 2 entre Llíria i Paterna, que està fent reformes a la zona de Fuente del Jarro

Línea 2 de Metrovalència
Línia 2 de Metrovalència / Europa Press

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) interromp, a conseqüència de les obres que executa al baixador de Col·legi El Vedat, la circulació habitual entre les estacions de Torrent i Picassent de la Línia 1 de Metrovalència, des d'aquest dissabte fins dilluns, els dies 6, 7 i 8 d'abril.

Aquestes dates les han triades per ser cap de setmana i dilluns festiu en moltes localitats. Per això, la incidència entre els usuaris serà menor, ja que hi haurà menys desplaçaments, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Per a garantir la mobilitat dels usuaris, FGV ha posat en marxa un servei alternatiu d'autobús entre Torrent i Picassent, sense parada als baixadors de Col·legi El Vedat, Realon i Sant Ramon, amb una freqüència de 45 minuts. Les parades d'autobús les han situades als voltants de les estacions de metro corresponents.

Durant l'alteració de la circulació, el servei nocturn de la Línia 1 acabarà a Torrent i els trens amb destinació Torrent-Avinguda de la Línia 2 mantindran el servei habitual, incloent-hi el nocturn.

Les obres del nou encreuament de vies que s'executen al costat del baixador de Col·legi El Vedat tenen un pressupost de 2,4 milions d'euros, i són finançades amb fons europeus.

A més de les obres actuals, orientades a la instal·lació de l'encreuament de vies, es requereix construir dues noves vies i adequar la catenària existent per a concloure el projecte. També s'ha previst demolir l'única andana existent i construir noves andanes per a cada sentit.

Talls en la Línia 2 entre Paterna i Llíria

De manera paral·lela, en la Línia 2 de Metrovalència (Llíria - Torrent-Avinguda) es desenvolupen treballs de millora a la zona de Fuente del Jarro. Això ha obligat a tallar la circulació ferroviària entre Paterna i Llíria fins dilluns que ve, dia 8.

Davant d'aquesta modificació, FGV també ofereix un servei alternatiu d'autobús entre Paterna i Llíria, amb les mateixes freqüències que el metro. Els autobusos fan parada a les estacions afectades, llevat dels baixadors de La Vallesa, Entrepins, El Clot, Montesol i Fondo de Benaguasil.

També et pot interessar

stats